Politica de confidențialitate

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

1. POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Scopul acestei politici de confidențialitate este de a vă oferi informații clare și accesibile cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și stocăm informațiile dumneavoastră personale în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (Regulamentul Nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE), care intră în vigoare la data de 25 mai 2018, indiferent de motivul pentru care ați ales să vizitați site-ul nostru.
Prin utilizarea serviciilor noastre, inclusiv prin navigarea pe site-ul nostru, sunteți de acord cu POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.

ADRESA DE EMAIL
– utilizată pentru a trimite email-uri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, la contracte în vederea semnării, la facturi legate de achiziții, dar și la articolele și resursele conexe activității noastre, pe care le publicăm periodic pe acest site.
DATELE CONTULUI
– informațiile privind contul ales vor fi utilizate pentru a vă autentifica în vederea utilizării serviciilor noastre şi pentru a vă proteja contul împotriva accesării neautorizate de către alte persoane. Puteți modifica sau închide contul oricând, prin intermediul setărilor disponibile in cont.
NUME / PRENUME
– folosite pentru a personaliza email-urile pe care le primiți de la noi.
NUMĂRUL DE TELEFON
– folosit pentru a vă putea contacta direct, în cazul în care achiziționați unul sau mai multe din serviciile noastre, în scopul informării cu privire la, confirmării datelor sau orice alte situații ce ar impune contactarea rapidă.
DATELE COMPANIEI / DATE DE FACTURARE
– utilizate pentru a încheia contracte sau a emite facturi.
DATE IP / DISPOZITIV
– colectate pentru a determina cum folosiți site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare astfel încât să găsiți mai ușor informațiile pe care le căutați. Identificatorii unici ai dispozitivului (denumiți uneori ID universal unic sau UUID), utilizati pentru a identifica dispozitivul în mod exact și pentru diverse scopuri, inclusiv pentru securitate și pentru a detecta fraudele, pentru a sincroniza serviciile, pentru a reține preferințele utilizatorului și pentru a difuza reclame relevante.


2. PRELUCRAREA DATELOR

Datele colectate vor fi prelucrate în temeiul Art. 6 din Regulamentul Nr. 679 din 27 aprilie 2016 și a Directivei 95/46/CE.

3. POLITICĂ DE VÂNZARE ONLINE

Colectăm date în scopul îmbunătățirii experienței cu noi și vă asigurăm că nu vom face niciodată vânzarea, cesionarea sau punerea la dispoziție a datelor dumneavoastră către terțe părți. Ne bazăm pe încrederea clienților noștri și siguranța datelor personale este esențială pentru noi. În cazul în care vom furniza datele dumneavoastră către parteneri contractuali, vom solicita întotdeauna acordul dumneavoastră în prealabil și vom include clauze de confidențialitate în contractele noastre. Există cazuri excepționale în care suntem obligați să dezvăluim datele dumneavoastră în baza unor cereri oficiale venite din partea instituțiilor și autorităților publice ce au acest drept. Este posibil să facem publice informații care nu vă identifică personal și să permitem accesul partenerilor noștri (precum editorii, advertiserii sau site-urile conectate) la acestea. De exemplu, putem dezvălui informații pentru a evidenția tendințele cu privire la utilizarea generală a serviciilor noastre. Vom fi întotdeauna responsabil față de CUMPĂRĂTOR pentru toate obligațiile contractuale.

4. MARKETING

Ne propunem să vă ținem la curent cu noutățile noastre prin intermediul mesajelor de marketing trimise prin email. Acestea pot include informații despre produsele și ofertele noastre, evenimente organizate de noi, articole noi publicate pe site-ul nostru sau pe alte site-uri web relevante. Dacă doriți să vă dezabonați de la aceste mesaje, puteți face acest lucru printr-unul dintre următoarele metode:
– făcând clic pe link-ul de dezabonare disponibil în orice mesaj de marketing pe care l-ați primit de la noi.
– trimitându-ne un e-mail prin care să solicitați dezabonarea.
Vă asigurăm că vom procesa rapid cererea de dezabonare și că nu veți mai primi mesaje de marketing din partea noastră prin intermediul email-ului.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

DREPTUL LA INFORMARE
– puteți cere informații cu privire la operațiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de către noi, prin intermediul unei cereri scrise. Răspunsul va fi dat gratuit într-un termen de o lună de la înregistrarea cererii, cu posibilitatea de prelungire cu încă două luni în cazuri de complexitate sporită.
DREPTUL LA RECTIFICARE
– aveți dreptul de a solicita rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal.
DREPTUL LA ȘTERGEREA DATELOR
– puteți cere ștergerea datelor cu caracter personal atunci când prelucrarea nu respectă prevederile legale, precum și în conformitate cu Art. 7 din Regulamentul Nr. 679 din 27 aprilie 2016.
DREPTUL LA RESTRICȚIONAREA PRELUCRĂRII
– puteți solicita restricționarea prelucrării atunci când datele cu caracter personal nu sunt exacte, precum și în cazurile prevăzute de Art. 8 din Regulamentul Nr. 679 din 27 aprilie 2016.
DREPTUL LA OPOZIȚIE
– puteți să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal atunci când aceasta se face în interes legitim al nostru.
DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR
– aveți dreptul de a solicita datele cu caracter personal într-un format citibil automat sau de a le transmite către un alt operator când prelucrarea se face prin mijloace automate.
DREPTUL DE A DEPUNE PLÂNGERE
– aveți dreptul să depuneți o plângere cu privire la prelucrarea datelor către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
DREPTUL DE A RETRAGE CONSINȚĂMÂNTUL
– dacă prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul să îl retrageți în orice moment, cu mențiunea că prelucrarea anterioară retragerii consimțământului nu va fi afectată.

Dorim să vă aducem la cunoștință că păstrăm copii de arhivă ale datelor dumneavoastră personale în scopuri legitime de afaceri, cu excepția cazului în care primim o solicitare validă de ștergere sau, în cazul în care sunteți un comerciant, întrerupeți contul și datele dumneavoastră sunt curățate conform procedurilor noastre standard. De asemenea, păstrăm informații anonime sau anonimizate, cum ar fi vizitele pe site, fără identificatori, în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre.


6. RESPONSABILUL DE DATE CU CARACTER PERSONAL

ADVS.RO SRL, contact telefonic: 0752 310 150 sau 0723 377 931, email : sayhello@advs.ro

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]