Livrare și retur

TERMEN DE PRODUCȚIE

Termenul de producție este de 1-3 zile lucrătoare de la BT (bun de tipar).

METODĂ DE LIVRARE

LIVRARE GRATUITĂ * indiferent de oraș.
Livrarea se va realiza cu firma de curierat FAN COURIER, la adresa menționată în comandă, în 24-48 de ore, exceptând zilele de weekend, precum și sărbătorile legale.
Nu suntem răspunzători întârzierile in livrare, pierdere, deteriorare sau distrugere a unei comenzi pe parcursul transportului, acestea sunt responsabilitatea transportatorului.
* toate comenzile beneficiază de LIVRARE GRATUITĂ în aria de acoperire FAN COURIER.
* în cazul în care există KM suplimentari se impune o taxa de 1 leu / KM.

RETUR

– produsele CARE NU AU FOST personalizate și nu prezintă urme de uzură pot fi predate în termen de 14 de zile de la dată achiziției, pe cheltuiala clientului. În urmă primirii și după verificarea produselor returnate, ne obligăm să returnăm banii în cel mai scurt timp. În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, ne rezervăm dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
– produsele CARE SUNT personalizate în conformitate cu specificațiile transmise și aprobate în scris de către client prin e-mail BT (bun de tipar), sunt considerate a fi realizate în mod personalizat și nu pot fi revândute. Aceste produse sunt exceptate de la dreptul de retur, conform Art. 9-15 din OUG 34/2014 privind contractele la distanță și cele în afară spațiilor comerciale.
Imaginile prezentate pe site au caracter informativ.

Formular de retur